Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt möte med Gud




Vägen till ett hjärta

Vägen jag valde

till ditt hjärta

 

var enslig, öde

men vacker

 

jag gick utanför

mig själv

 

för en gångs skull

 

det var där

vi möttes

 

på en enslig, öde

men vacker väg

 

utanför mig själv

 

det var dit du tog

mig

 

det var där du

visade mig

 

 

vem jag är




Fri vers av Kalle.O
Läst 327 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-17 13:11



Bookmark and Share


  Vilhelm
Hoppas du vågade stanna kvar där, utanför ditt gamla jag, och njuta av kärleken.
2011-11-15

  Sofhia Wirström
en underbar känsla som du beskriver.
2011-10-24

  mare VIP
Underbart !
2011-10-20

  Blåbäret
underbart att tro på, ta till sig och hålla fast vid...
utmärkande och bra skrivet kalle
2011-10-19

  Maj-Lis VIP
Vilken skön känsla de måste vara
2011-10-17

  chrissie
och mitt hjärta!!
2011-10-17

    Pieces of a puzzle
Inte vilket möte som helst...
2011-10-17

  Larz Gustafsson VIP
Vem väljer vem?
"Ni har inte utvalt mig, men jag har utvalt er."
Samtidigt tror jag att predestinationsläran är villfarelse.
2011-10-17

  ghost
Mycket fin, men framför allt har du förstått att för att uppleva kärleken måste man gå utanför sitt ego men ändå bevara den man är.
2011-10-17

  Bibbi VIP
Å, så vacker.
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O