Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöm mig.

om jag bara kunde så skulle jag säga sanningen till dig. sanningen om vad jag känner för dig, på riktigt. men jag kan inte säga det..
så jag skriver det istället...

Jag hatar dig.
Du äcklar mig.
Du är inte min vän längre.
Glöm vårat förflutna.
Du är inte längre den du en gång var.
Vad gjorde du med min underbara vän?
Du är sjuk.



så allt jag har och säga till dig är

Glöm mig för jag kommer glömma dig..




Fri vers av Hope
Läst 247 gånger
Publicerad 2011-10-17 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hope