Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fattar du inte?

fattar du inte att du inte är den ända som gråter?
fattar du inte att du inte är den ända som tycker att livet är skit?
fattar du inte att du inte är den ända som hatar att det blev såhär?
fattar du inte att du inte är den ända som har problem?
fattar du inte att du inte är den ända som skulle vilja ha ett annat liv?

snälla sluta tycka att det är så jävla synd om dig. för det är det inte!!
du har fan ett bra liv, men leker att du har det så jävla dåligt!!
snälla sluta tycka synd om dig själv!!

när du insett att det här, så kanske du förstår att man ska tänka steget före...tänk inte bara på dig själv och dina problem.
utan tänk även på dom som också har problem men måste sopa det under mattan för att hjälpa dig med dina!!!!!




Fri vers av Hope
Läst 281 gånger
Publicerad 2011-10-17 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hope