Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tunghäfta

Se kristallklart igenom för första på länge
för mycket tala för impuls
för mycket att tala om på länge länge
första på mycket mycket länge
mycket för länge

för mycket att tala om länge
för mycket för det första
länge för länge
för mycket att tala om
tyst
mycket att se tala inte längre




Fri vers (Fri form) av ASLE
Läst 306 gånger
Publicerad 2011-10-17 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ASLE