Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din räddning, min förlust

Du förstod aldrig hur du målade mig

i en klarröd färg

Fick mig att lysa

som den vackraste rubin

 

I strålande kläder stred jag

mot alla de monster

Min gestalt så gemytligt

fortsatte att uppbåda

 

Jag vann

nästan

 

Men någonstans på vägen

måste du insett din svaghet

Intill mig

 

Så simpelt barnsligt

så äckligt enkelt bara bestämde du

Att jag inte var värd, din enda kamp i livet

 

Och som vanligt

vann dem




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-17 19:39



Bookmark and Share


  ellenheiman
så jävla bra
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér