Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt bidrag till Poesiantologin till Tranströmers ära,( på ett ungefär!)


I den sena människotimmen


I den sena människotimmen, då
hermelinen desperat, undflyende
försöker dölja sin nyfunna nakenhet och
arbetsmyrorna cirkulerar,
vilseledda i sötspåret.

Då hörs ett illa jämmer över de mossbeklädda takåsarna

Visaren på urverket hickar till och
tar ett steg tillbaka




Fri vers av Yarissa VIP
Läst 566 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-17 20:05



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra skriftat. Mångbottnad text.
2011-10-18

  Yrre VIP
Oj, en text att läsa åter, tack!
2011-10-18

  Anna*
Snyggt skaldat!
2011-10-18

  Lars E Jönsson
Den var bra, så vill jag kunna skriva
2011-10-18

  anits VIP
Mycket vackert
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa VIP