Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Autumn butterfly


I'm an autumn
butterfly
I dance among
the red and
swirling leaf

I live just for
one single day
then I fall asleep
and I die

but before my
endless sleep
I fly full of life
I laugh and I weep

I live unaware
and fully
among these
burning leaf








Fri vers av SeXara
Läst 459 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-17 21:04



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
fint målat,
på ett språk långt ifrån alla hanterar
2013-02-17

  lodjuret/seglare VIP
very liveful poem
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara