Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill försvinna bort från er och alla andra

vill försvinna

vara där det inte finns människor
och ingen som kan missförstå mig
eller slå mig rakt i ansiktet med sin skönhet
och skära mina tankar i bitar

få mig att inse det viktiga
att jag inte är bättre än något
och att jag ska vara beredd att blöda
om jag vill vara någon,

en
av
er



(men jag ger nog upp)




Fri vers av tillfällighet
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-17 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet