Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland


Ibland finns ingen känsla
ingen som har reaktioner
ingen som har vrede
ibland är morgondagen tom
sömn från morgon till kväll
natt till gryning
inga brinnande lyktor på tjugofyra timmar
ibland är det liv före
liv efter
men dött i rum




Fri vers av Dilsewat
Läst 581 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-18 11:10



Bookmark and Share


  Zackari
På prick!
2013-10-21

  swimsus@gmail.com
DET stora...
2012-03-30

  swimsus@gmail.com
et stora jävla vemodet som rumlar in så fort man öppnar fönstret! usch och så satans bra skrivet..
2012-03-30

  Jocy Joyless
javisst är det så!
2011-10-24

  Pirjo VIP
behövs Gunnars texter eller kittlande maskar på liket...
2011-10-20

  Annie b'larsson VIP
Precis så.
2011-10-19

  Aisha VIP
känner igen känslan...
bra fångat!
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars