Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-skrev ett dussin sjömansböcker


MORFAR - BILL SHARK

Sundsvallsbark
gick på grund i Bristol Bay -
första julafton

Vid Magellans sund
låg en fransk fångkoloni -
fint fiske

Runt Kap Horn
seglade fullriggaren -
alle man på däck!




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-18 11:41

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag försökte sjunga orden och det gick nästan alltför bra
2011-10-18

    ej medlem längre
"Hornet var ingen lätt sak att runda, otaliga e de som där sjunkit till botten med man å allt, intressant användning av 3radingen vi ser här, mera sånt
2011-10-18

  Jaseph
Goda berättelser föds till sjöss
från norr till söder
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP