Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För en ärlig beskådan

När människogamarna prisar sina bon och
ruvar på lånade tillgångar

Då vill jag, som osynlig, rycka
av deras fjädrar och

placera de nakna stjärtarna
synliga i solljuset för en
ärlig beskådan




Fri vers av Yarissa VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-18 11:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet
2011-10-19

    AA VIP
Mycket bra och talande text.
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa VIP