Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusenfalt


Han står framför mig
Allt det jag hatar
i hela min varelse
gapar mot mig
tusenfalt

Jag vill gråta, skrika
ilskan äter mig inombords

Vänder mig mot hjälpen
men hon finns inte där

Låt mig bara få säga,
tala all min arghet
mina sår, mitt obearbetade

Men hjälpen är jag
allt för involverad för att hjälpa
hjälpen är borta

ingen kan förklara
vad han väcker i mig
ingen kan ge mig
time out
för att läka
för att förlåta

att han är som jag
tusenfalt




Fri vers av Mona*
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-18 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*