Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konka


En familj i skogen

till skogs, på flykt




En grön våg, skvalp

en liten ring

ett plopp


En liten familj

och ett stort kamerateam


Dokumenterad flykt

Big brother på värmländska







Fri vers av åkeojag
Läst 260 gånger
Publicerad 2011-10-18 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag