Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Non-stick


Jag vill leva vaxduksliv

smuts, händer,

trasa torkar bort


Jag önskar mig en existens klädd i teflon

skölj

och det onda är över


Jag vill vara flour, klor, sprit och diskmedel



Non-stick fucking fabulous - det är mitt nya jag!




Fri vers av åkeojag
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-18 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag