Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svärtan


Din kind

Inte
i mobbens gatlopp
Inte
när dom misshandlade min kropp
Inte
i vänners svek
Inte
under ondskans smälek
Inte
i förnedringens avgrund
Inte
slag
Inte
påkar
Inte
stenar
Inte 
sparkar
vilka hamrats på mig bakom hatets grind  
gett mig sådan smärta
som när jag ser den tår som rinner på Din kind




Fri vers av Peter Vahlersvik
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-18 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik