Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvångsupprepning


Två killar

på TV

ni vet,

Så där kul som killar har


Två killar

på TV

ni vet,

Får göra sånt där skoj och bus


Två killar

på TV

ni vet,

Är så himla roliga och kan jättegalet mycket


Två killar

på TV

ni vet,

Åker runt och liksom är ah ja men


Två killar igen

ni vet,

ja två till alltså

än de andra 6 två killarna

som åkte runt och nivet gjorde sådär kul bus


Två killar

på TV

igen ni vet

och runt

och jättekul hahahaha men



Hemma sitter en ganska trött medelålders tjej som undrar vafan alla jävla småkillar får åka till sydafrika och spela golf för?




Fri vers av åkeojag
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-18 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag