Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejdå


Haha



nu trodde du att du hade mig fast!


Men tji fick du ditt gamla skåp,

jag ålar mig fri och simmar

ända till galapagos



medan du står och glor utanför konsum i kärrtorp


Hejdå!





för den här gången..




Fri vers av åkeojag
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-18 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag