Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skam


så här i efterhand skäms jag

inte för vem jag faktiskt var

utan för vem det var du såg mig som




Fri vers av tonsoku
Läst 736 gånger
Publicerad 2006-01-12 07:58



Bookmark and Share


    lillebror
klockers.. den talar ju för sig själv.. rak och direkt. sätten man låter sig själv utmålas på.. fy fan!!
2006-05-07

  Shininkagemusha
*rasar ihop av träffande ord*
2006-02-09

  Marlene Anna Linnéa
alltid det knepiga mellan människor
och när jag sitter ensam med tankar

precis det som skrämmer mig i möte med andra,
jag kan vara olika personer för olika personer...

men vem är man då?
2006-01-30

  Tino
bra...
2006-01-13

  Last Word Spoken
Intressant!

Antigen har du lämnat fel intrycke
eller blivit fel tolkad.
2006-01-12

  Smultris
Mycket, mycket talande...

Starka ord som berör...
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku