Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviken

Sviken 

av dig,

som betydde

så mycket.

Dina ord

skar in i mig

Jag trodde

aldrig det här

om dig.




Fri vers av Nytid
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-19 10:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jobbigt!
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid