Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan känslan

Jag går över glas

Utan att det gör ont

eller kan jag inte

Känna det längre?

 

 




Fri vers av Nytid
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-19 10:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bedövad av känslor!
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid