Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig


Våra dueller

mellan Ebbinghaus och Geijer

dina bäar på ängen

din livskraft

förmågan att

att se allt

som en tidlös

förening mot

kosmos.








Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-20 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans