Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åh varför bli vuxen om man måste bli rädd på köpet


att våga skriva




ser hur jag då
präntade ner
ord efter ord
så självsäkert
och det blev så bra
varje gång
blev det så bra
just för att jag visste att det skulle bli det


nu



























det här är allt jag kan släppa ut




Fri vers av Junibarn
Läst 482 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-20 01:13



Bookmark and Share


  Larra
Bra
2012-12-03

    kivu
Det går att vända tillbaka,
att avvuxna, att barna.
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Junibarn
Junibarn