Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten bit av livslust




…och när du

sedan går

ta då vägen

förbi mitt hjärtas innersta

töm mig på känslor

av kärlek, passion

rena mig från längtan

tomhet och förtvivlan

men lämna kvar

en liten bit av

livslust i min själ

så att jag orkar möta


morgondagen












Fri vers av Junitvillingen
Läst 433 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-20 08:07



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Alldeles underbart !!
2011-10-31

  Lars Hedlin
Underbart och levande!
2011-10-20

  Yrre VIP
Jättefint skrivet, berör!
2011-10-20

  Seglaren
ett helt vitt papper
och en penna
2011-10-20

    ej medlem längre
Ja, precis så!!! Otroligt bra!!!

Absolut en Favorit!!!
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen