Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan syfta till en själ utan att tro där finns någon. Det är ju egentligen sinnet som avses.


Farväl själ

Jag gav dig mitt hjärta
och du stal min själ.
Nu finns där bara smärta
vad var dina skäl?

Du lämnade kvar
ångest och kval
Allt jag nu har
är mitt tomma skal.

Jag gav dig mitt hjärta
och du stal min själ.
Jag känner bara smärta
men vill dig ändå väl.

Du lämnade kvar
ensamhetens kval
och allt jag nu har
är tankarna som mal.

Jag gav dig mitt hjärta
och du stal min själ.
Kvar finns bara svärta,

min kära

farväl.


© Boa Berg
2011-10-20
09:14




Bunden vers (Rim) av Boa Berg
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-20 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg