Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt första försök på en sonett.


Saknar dig min vän

Det finns en stor tomhet som du lämnat kvar
Jag hoppas varje dag att jag får se dig
Så att jag kan få hälsa och säga Hej
Inom mig vet jag, jag får aldrig ett svar


Vår tid tillsammans var alldeles för kort
En hård, svår tid med trasiga vardagar
Vi levde efter våra egna lagar
Sen kom den onda dag du tappades bort


Önskar jag kunde höra din röst så len
Prata med mig över en rykande kopp te
Diskutera något konstigt och diffust


Jag hatar att gå och se din vackra sten
Samtidigt får den mig att med hjärtat le
Du min vän lärde mig att livet är ljust




Bunden vers (Sonett) av DarkSideMoon
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-20 18:22



Bookmark and Share


  Armo
Bara en sådan liten önskan; att få säga hej och dricka en kopp te och inte kunna ens det. Så sorgligt. Tyckte jättemycket om din dikt.
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon