Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skingar molnen, då ögonen får nya intryck

Gamla vänner återkom
då stormen rivit klart.
Många månader fick
gå, då sorg tog över
hjärtan våra.

Människor kan vara så
grymma, då orden skär
sönder hjärtat mitt.

Vänner som gått svåra
stigar tappar tron då eländes
elände rycker sinnena
ur balans.

Ett meddelande
om varför det blivit såhär
fick mig att ringa.
Åter igen slungades tiden
tillbaka.

Framtiden tog oss alla
med storm. Framtiden
innebar styrka då
lugnets rum åter var kommen.

Så underbart att höra de kommit
dit de ville, så underbart
att då luften äntligen blivit fri.

Nu vet vi alla vart vägen bär.
Sorg och smärta önskar jag
byts ut mot styrka mod och
glädje.

Hemmen byttes, ron kom
och friden återfann sig, så
valen verkligen sattes i
brand.

Nu mina vänner låter vi nya
tider spira, nya hopp växa och
rättvisan ha sin gång.

Så glad nu när orden sagts
så lugn nu när försoning skett
och tron på onda makter inte
kan vinna.

Mina vänner jag är stolt att
ni vågat tro och vågat
visa era styrkor.
Så stolt då våra vägar kan
korsas och vi nu
kan visa upp våra alster.




Fri vers av Filosofen2
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-20 19:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2