Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historiens svåra minnen kan ge svar då våra upplevelser upprepas

Minnen binder oss till historien,
de gör ibland oss förblindade,
men då ljuset lyser ser vi
med andra ögon.

Tiden får oss att mogna,
ögonens skärpa vassare
och ytan blir djupare.

Orden ändras, tiden lika så
då åldern stiger, vittnar
våra upplevelser kring
dem.

Viktigt att våga se sanningen,
viktigt att våga be om förlåtelse
och förlåta. Då kan vi gå vidare
in i framtiden.




Fri vers av Filosofen2
Läst 187 gånger
Publicerad 2011-10-20 21:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Viktigt att våga se sanningen,
viktigt att våga be om förlåtelse
och förlåta. Då kan vi gå vidare
in i framtiden."

De bevingade orden tar jag med mig in i natten
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2