Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus, min bästa vän, som tar mina sår och läker själen

Gud vakar över oss, låter sitt ljus lysa på oss.
Trots vi lider, så finns han där och bär våra såriga själar.


"Låt barnen komma till mig!"

Orden Jesus en gång sa, kommer igen och igen.



"Jesus älskar alla barnen, alla barn på vår jord."

De barn vi bär inom oss lyser han upp vägen för.



Jag kan berätta en saga ur verkliga livet.


Jag bodde som barn i Simrishamn. Under oss bodde en kvinna, vars räddade oss alla.

Jag är tacksam idag.


Många år senare kommer jag tillbaka, besöker samma adress som då. Så idylliskt det nu är. Lycklig att jag vågade möta rädslan... Gud visade vägen. Besöker då en kyrka i stan som jag tror jag döptes i. Kände det var min faders hus.


Fick veta den sommaren att jag döptes i Ingarö Kyrka...

Idag kan jag med alla mina sår veta Jesus tagit dem på sig och lämnat mig någorlunda hel.


Jesus = Mirakel!!!!





Fri vers av Filosofen2
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-20 22:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tror att Jesus lever
2011-10-20

  Bibbi VIP
"De barn vi bär inom oss lyser han upp vägen för."

Konkret upplevelse av just i kväll att detta fungerar.

Applåd och bokmärke.
2011-10-20

    ej medlem längre
Jesus = Mirakel!!!!

Absolut, så är det!
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2