Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frånvaron jag minns

Vad gör man?

När allt jag minns av er

Var när ni inte var där


Varför?


Lämnade ni inte större avtryck

Än att jag minns ensamhet

Är man mindre ensam som två

Eller måste du vara inuti

För att jag ska känna


Kontakt?


Flera veckor har gått

månader, år


Ändå är det bara frånvaron jag minns


Kommer jag någonsin över

De första veckorna av väntan

Eller slocknar mitt ljus redan då


Kanske jag inte är gjord för det här

Kanske måste man lura in budskapet på annat sätt


Men jag kan fortfarande inte känna något

när du säger att du älskar mig

och dina ögon säger något annat, plastigt


Enda gången jag lever

Är i ditt hårda grepp








Fri vers av Plumflower
Läst 486 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-20 22:52



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker och sorgsen.
Väl diktat
2011-10-21

  Michaela Dutius
Vacker och sorgsen.
Väl diktat
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower