Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer ihåg, alldeles för väl







Kommer du ihåg

ruset vi kände

varje gång du klädde av mig


tårarna som trillade

när känslorna vällde in?


Kommer du ihåg

när varje kyss

fick min röst att darra


kvällar av förväntan

med oändliga samtal om drömmar?


Kommer du ihåg

sångerna

du proklamerade mina


och andetagen

du behöll i dina armar?




Jag kommer ihåg

alldeles för väl



när du slutade se mig













Fri vers av Plumflower
Läst 506 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-20 23:03



Bookmark and Share


  Seglaren
Tragiskt.
Kunde få vara så mycket innerligare.
Att sluta se är ett brott.
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower