Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Mamma. 491022 - 130313.


Minns du, mamma.



det är känslor
i hjärtat
som viskar
dina ord
som viskar

minns du, mamma
minns du,

minns du
kärleken du lagrade
i mitt hjärta jag sparade
för alla stunder
jag kom att bli
ensam


det är känslor
i hjärtat
som viskar
dina ord
som viskar

minns du, mamma
minns du,

minns du
styrkan som lever
i ditt DNA som kodar
ditt arvsanlag
i dina väggar
i dina ord
och i allt du gjort

minns du, mamma
minns du

minns du




Fri vers av Johannes
Läst 655 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-10-21 09:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2012-12-11

  Postgård
Enkelheten i dina ordval
bygger känslorna starka

Du hade mig med "minns du, mamma"

och känslor som viskar
2012-09-19

  Robert W
i de enklaste känsloyttringarna finns de största djupen. du skriver lätt, låter avgrunden skymta.


vackert. det gör ont.
2011-10-22

  mare VIP
Dikten berör mig starkt, mycket bra
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes