Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spel & dobbel - limerick

 

En otursam gambler från Åker
vann tjugo miljoner på Joker
drog sedan en trisslott
på travet fick jackpot
och satsade allting i poker




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 595 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-21 15:40



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
bäst! :)
2011-10-21

  tom boreland
perfekt
2011-10-21

  Ingela Svenson VIP
Haha, Mitt i prick! Lätt fånget lätt förgånget, som min mormor sa!
2011-10-21

  Lili Samuelsson VIP
snyggt limerickat
2011-10-21

  L Patrik W Johansson VIP
Åker är j****t bra i hockey har jag märkt, sa gamblern...

ja poker ska man nog ha en bankroll avsides till
inte blanda ihop med turspel

senaste jackpotten på trav gav 45 kr på ett fel
aktuellt ämne således
med alla dessa outbetalda jackpotriksdaler
som lockar gamblers aka svenssons

Be well,
LPWJ
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP