Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Under ytan

Du vet,
när man håller sitt huvud
under ytan en lång stund
När man får slut på luft
och paniken fyller ens lungor

Och när man kommer upp
ovanför ytan igen
och drar in ett djupt andetag
för att försöka komma tillbaka till verkligheten

Exakt så känner jag varje gång jag ser dig
eller bara hör din röst
då känns det som jag ska drunkna




Fri vers av Healing
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-21 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Healing