Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Jag berättade om ärr och bränsår

Jag berättade om ärr och brännsår
om pistolskott som splittrade
och lämnade efter trasiga hål

och hur man blundar
hårt, hårt så kanske dom försvinner

knutna nävar
och en bröstkorg som svullnar upp och darrar
som trummar värre än
djungeltrumman

svarta tårar rinner längs med kinden
fingrar skakar och det är nästan helt svart
framför ögonen
med en kropp full av feberkänsla
den gör ont
lederna värker
och jag är rädd

han torkar kinden med tummen
håller fast mina darrande händer
han är så nära
så fruktansvärt nära





Fri vers av Healing
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-21 19:15



Bookmark and Share


  Seglaren
Stark text om våld och rädsla.
Jag hoppas du inte lever i sånt.
För det ska ingen göra.
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Healing