Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har jag någonsin berättat hur vacker du är?

Har jag någonsin berättat hur vacker du är?

Om jag gjort det så förlåt mig, tar tillbaks allt
Att beskriva något i kolumner och spalt
Att säga att något är vackert i en subjektiv värld
Är att förringa det som är kärlekens härd

Varför säga något om något som är så obeständigt
Att få det att låta som att det är så självständigt
Förväntningsfyllda och flyktiga ord tagna ur vindens sus
Saker som ögat ser när det viktiga är hjärtats lyckorus

Det är sammanhörigheten och tiden du ger mig
Det är värmen och kärleken jag får av dig
Att du får mig att vilja bli en bättre person
Att du har lärt mig att känna,
att du har lärt mig att slänga bort all rim och reson

Har jag någonsin berättat hur vacker du är?




Bunden vers av Armo
Läst 560 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-10-21 20:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra det här
2013-12-10

  Elisabeth Johansson
Riktigt vacker, älskar vändningen i början :) mycket bra skrivet!
2012-05-26

  Elinsomalltid
Det finns så mycket kärlek i den här texten. :)
2012-02-11

    lory
oj vilken vacker dikt..bravo,bravo
2012-01-30

  wildrose
Jättevackert ännu mer när man vet bakgrunden.
2012-01-15

  Nathalia
Vackert skrivet.
2011-12-14

  Maj-Lis VIP
Så underbart vackert skrivet
2011-10-28

  Elin S
Underbar känsla, och nu flyter den bättre också :)
2011-10-27

  MOLKOII
"Har jag någonsin berättat hur vacker du är?

Om jag gjort det så förlåt mig, tar tillbaks allt"

Fantastiskt!
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Armo
Armo