Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knep & konster - limerick

 

När en trollkonstnär ifrån Baku
gör ett nummer ihop med sin fru
blir han upprymd och nöjd
- Det är alltid en fröjd
att sin bättre hälft såga itu




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-21 20:40



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
;)blir ju nån sorts liten trekant oxå,att piffa upp med
2011-10-23

  lodjuret/seglare VIP
Jo, se det var allt en dubiös
assistent till närbesläktad tös
som låter sig scenförföras där
av den karlens dubbla skär
hoppas så hon icke frös
2011-10-21

  Lili Samuelsson VIP
nu vill jag ha en limericksbok av dig. som jag kan ställa bredvid hasse alfredsson. och som jag kan ta fram när jag vill mysa och må gott
så, nu får du ordna det. förstått
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP