Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bor i mitt hjärta


Som en stor svart fågel har du byggt ditt bo i mitt hjärta
Använde dig av torra kvistar från en gammal rosenbuske

Du kan sitta tryggt i ditt bo för
rosentaggarna som tryckts in i mitt hjärta
håller din stadiga boning på plats
och det finns ingen risk att det rasar




Fri vers av Therés
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-01-12 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!