Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker med fel huvud


Tre huvud det har ju alla män
Hur använder de sig av dem?
Med ett de tänker och känner igen
Men vilket det är...det undrar jag sen




Fri vers av Therés
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-01-12 16:54



Bookmark and Share


  Therés
Ett huvud med hjärna (knoppen)
Ett huvud utan hjärna (struphuvud)
Ett huvud vill gärna (snoppen)
2006-02-18

  Daniel_78 VIP
det på knoppen och det på sno..
vilket är det tredje? jag vet faktiskt inte..
2006-01-12

  Klas
Detta är en solklar 5:a.
2006-01-12

  Bodil Sandberg VIP
Hehehe...där satt den..
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!