Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dejt med Salome


Dekadent historia

som snarare

gjorde mig

än mer försiktig

och konstaterade

att detta möte

var fel forum

för romantik.






Fri vers (Fri form) av tidensvans
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-24 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans