Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla lilla människa


universum ger mig yrsel
oändligheten gör mig matt
alla dessa stjärnor och galaxer
gör mig ensam här inatt

bara att greppa tanken
hur stort det hela är
vad är jag blott ett dammkorn
inuti en mikrosfär

lilla lilla människa
hur stor du tror du är
din korta tid på jorden
en liten prick på en flugskit
det är allt du är





Bunden vers (Rim) av Lajos-Toth
Läst 296 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-24 06:33



Bookmark and Share


  Kim VIP
Just det! TÄnker ofta på texten: Yore just a pawn(o tänkt på dammkorn tror jag) men nu kom ja på det betyder redskap, verktyg. Nåja. I universum.
2011-10-24

  Gunnar Hilén VIP
Tycker om formuleringarna.
2011-10-24

  Kungsfågeln
Den var riktigt, riktigt bra! Det blir bokmärke
2011-10-24

    Lesley
Sparar för att denna är fullkomlig i alla avseenden :-)
2011-10-24

  Kalle.O
Så sant som det är sagt.
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lajos-Toth
Lajos-Toth