Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönsterglas


Dagning
mellan kroppen och de guldgröna träden
har frosten bildat ett fönsterglas
som sällan
eller aldrig putsats

Andedräkten
rösten immar glaset
ett brinnande löv faller från träden
och landar helt nära
helt nära
Om alls de lever
lever de åtskilda




Fri vers av Prometeus
Läst 385 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-24 10:27



Bookmark and Share


  Canton
En dikt med många bottnar ...som man måste komma tillbaka till och läsa på nytt. Gillar mycket!
2015-12-26

  Sanningsägaren VIP
vilka bilder du målar fram här
skulle vilja se dem
tack
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Prometeus
Prometeus