Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här var min första dikt någonsin. Skriven i en tid när förändringens vindar blåste upp och svepte iväg mig mot det liv jag har idag. det liv jag drömde om men aldrig trodde jag kunde få.


Hyllning till Gud

Tusen frågor som aldrig får svar
om du inte fanns vad blev då kvar?
du ger mig styrkan jag inte har
du är mitt allt min himmelske far

Jag valde mellan ett ja eller nej
mitt ja blev svar på att det ordnar sig
när världen sviker går jag till dig
ty jag vet att Du finns där för mig

När själen tär och hjärtat svider
känslorna far och tankarna strider
hör du min bön och ser när jag lider
du finns alltid där i alla tider




Fri vers av Kalle.O
Läst 404 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-10-24 11:58



Bookmark and Share


  Konstellation
Vilken lovsång! Gud är god!
2011-12-27

  Jaseph
Välskriven hyllningstext.
Rimmen känns naturliga.
2011-10-30

  genni
Varför har jag inte läst denna tidigare?

Väldigt ärligt och vackert skrivet,

"applåd"!
2011-10-28

  Bodil Sandberg VIP
En mycket mycket vacker och varm hyllning - tillit är det viktigaste
2011-10-28

  Blåbäret
din hyllnings glädje och ärlighet smittar
2011-10-27

  ghost
Att döma av dina texter de senaste dagarna har du en svår tid. Fint då att du kan skriva berörande dikter som jag hoppas ger dig lindring.
2011-10-25

  Maria T
Fin första dikt.
En lovsång till din
himmelske far
2011-10-24

    ej medlem längre
Mycket vacker hyllning till Gud. Hjärtats lovsång.
2011-10-24

  Seglaren
Jag tror på Gud. Flera Gudar!
ZEUS - Gudarnas konung
all makt i himmel och på jord.
Honom ska vi tillbe.
2011-10-24

  HelenaW
Allt som skrivs ifrån hjärtat, kan inte annat än bli bra! Och att det är din första, är helt underbart.
2011-10-24

  chrissie
jag ser denna hyllning till DIG och LIVET, som det största.
Du visar här på att det blir alltid som bäst när man är nära sin sanning
Du har DET i skrivandets konst.
2011-10-24

  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2011-10-24

  Larz Gustafsson VIP
Välformulerat och välförtjänt.
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O