Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag talar flytande

 

Jag talar flytande

och svävar på målet

Jag sjunger, sjöng och har sjungit

glissandon och staccato

Piano och forte

Jag talar flytande

kroppsspråk

och hankar mig fram på

svenka, engska och sånt

Kan tänka fritt flödande blödande

Rimma, stimma, limma ihop orden

till rader och meningar

Om nu meningar går att limma ihop

Men det kanske inte

är meningen




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-25 13:12



Bookmark and Share


  stenhur VIP
En osäkerhetsrelation så heisenbergsk som någon!Tänkevacklande!
2011-10-25

  Armo
Tänkte skriva att det fanns stavfel, så insåg jag att det var medvetet. Av din text läste jag; går Livet att limma ihop och finns det någon mening med det. Tycker att det var en smart symbolik om jag tolkade din text rätt, och specifikt i ett sådant här forum där vi alla försöker limma ihop meningar och ord för att beskriva livets mening. Vackert skrivet av dig!
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström