Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapital


Han hade sparat ihop till
sin egen död
nätter fyllda av trycksvärta
tystnader
mynt




Fri vers av Prometeus
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-25 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prometeus
Prometeus