Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgiven

Jag står i skuggan

av din frånvaro,

avskyr varje sekund


Förnekar mig

en framtid

utan dig


Kasar med fötterna

och förstår inte innebörden

av fortsättningen

 

när man bara kan

ge upp

 




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-25 18:01



Bookmark and Share


  Carl R. Westerling
Bra, fint!
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér