Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom hålet i mitt Hjärta


medan du sover tjuvkikar jag
genom hålet i mitt hjärta
på dig, andas
manskropp

och jag tänker kärlek
men tvekar lite
och skäms

jag förlorade mig bara
i allt det vackra
för en stund




Fri vers av Suzan
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-25 21:53



Bookmark and Share


  Hon, Hanna
Den här är fantastiskt fin och skildrar en situation som jag tror många kan känna igen sig i. Bra skrivet!
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan