Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vittnesbörd

 

du kan spekulera

bäst du vill

men minns detta

 

när någon talar

om stormar

är det dina händer

jag minns

 

när någon frågar

om bärkraft

svarar jag dem

 

att det fanns ett lugn

mitt i alla dessa

skälvande andetag

 

att det som blev över

inte var som fotspåren

i snön en vinternatt

 

men som ljudet av

skosulor mot

den våta asfalten

 

jag kände en gång

en blåögd pojke

som visste allt om döden

 

och det är det enda

jag berättar för dem 

  

 




Fri vers av asplausibelt
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-25 22:00



Bookmark and Share


  revolver
fett!
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd