Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara helg

Underbara helg, så där i oktober.

Underbara helg, då hemlagad mat bjuds på.

Underbara helg, stanna ett slag.

Underbara helg, då min älskade dotter gör frukost på sängen.

Underbara helg, samlar familjen hur liten den än är.

Underbara helg kommer igen och igen




Fri vers av Filosofen2
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-25 22:49



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Så nästa gång som du har en underbar helg, drömmaren, så kan du väl ändå bara bjuda in mig på den
Min älskade vän!
Skulle bli jätteglad

Mera kramar
:)
2011-10-25

  Bibbi VIP
Smittande underbart.
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2