Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofödd

Vi blir beroende
av de varelser
vi själva skapar.

Vi blir slavar
under de väsen
vi alltid danar.

Vi ser foster bli
till mördare och
klippa alla strängar.

Vi ser giftflaskor
bli till vänner och
leda oss till sängar.

Vi ser gamar
hugga ögon och
locka oss till skratt.

Vi ser häxor och demoner
dansa och sjunga
flyga in i vår skugga.




Fri vers av Peter Palm
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-26 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Palm
Peter Palm