Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmätt tid


klockan slår fyra
nu har du haft dagens chans

alla dessa år




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-26 16:07

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en haiku är en haiku
ett soldäck är alltid ett soldäck
vad är väl en poet om inte någonting alldeles alldeles underbart?
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP